Hassua, miten paljon asioita mahtuu yhteen ainokaiseen päivään. Tänään on ollut hetki, jolloin tahdoin vajota maan alle johtuen eilisen käytökseni aiheuttamasta häpeästä. Alkoholi ei kai ole minun kaveri, ainakaan enää... Kiitokset Hobitin pääsin nukkumaan ja mies piti minusta huolta, katsoi, että minulla oli kaikki hyvin. Miten olen joskus tullut toimeen ilman moista olentoa?

Oli toisenlainenkin hetki: innostus tulevasta seinäkiipeilykurssista piti mielen vireänä. Miksen joa aiemmin ole hakeutunut moiselle? Meitä lähtee isompi porukka teekkareiden Oranki-yhdistyksen järjestämälle seinäkiipeilykurssille, eikä moisella ole hintaakaan kuin kolmisenkymppiä. Kurssin jälkeen saa vapaasti käydä kiipeilemässä kiipeilyseinillä, ja koska tunnen suuren osan kurssille lähtevistä, niin löytynee myöhemmin kiipeilyseuraakin. Kiva päästä harrastamaan jotain liikunnallisempaakin välistä! Olen niin patalaiska ihminen, että tätä menoa leviän muodottomaksi palloksi, ellei jotain tee. Joskus listasin liikuntamuotoja, jotka minua kiinnostaa, ja kyllähän niitä jokunen oli, seinäkiipeily mukaan luettuna. Ratsastusta tahtoisin harrastaa, mutta 35 euroa on ehkä hiukan suolainen hinta siitä hyvästä, että kierrän kehää 12 muun ratsukon kanssa. Ei kovin tehokasta, yksilöllisestä opetuksesta puhumattakaan... Sukellus on toinen juttu, joka kiinnostaisi. Sehä sitten vasta kallista olisikin, ja sen säännöllinen harrastaminen olisi mahdotonta. Juokseminen on onneksi ilmaista ja sitä voi tehdä missä tahansa. Joogaa tahtoisin kokeilla; ollapa seuraa vain moiseen...

Syksyllä olisi tarkoitus mennä myöskin työväenopiston järjestämälle ruokakurssille. Olen joskus aiemmin, teininä ollut ruokakursseilla, ja niillä oli aina kivaa. Pari vuotta sitten kävin yhden illan Meksiko- ja Kiina-teemaiset kurssit, ja hauskaa oli niilläkin! Nuo on vain tosi haluttuja, joten pitää ilmoittautua ajoissa. Eikä ole moinen kovin kallista lystiäkään, sopivat 10 h kahtena maanantaina valmistaen (ja syöden) merenherkkuja. Toivottamasti haluamalleni äyriäiskurssille on tarpeeksi tilaa... Jos innostuisi, voisi yrittää mennä jollekin liikuntakurssille myös.

Lontoo, Lontoo! Enää viikko, ja pääsen tallustamaan pitkin Oxfordstreetiä ja katselemaan London Aquariumiin haiden ruokintaa jnejnejne. Millään malttaisi odottaa! Ostoslistalle ainakin Lushista sitruunarasva, erilaisia kylpyjuttuja, brittisiidereitä, karpalobreezereitä ja kivoja vaatteita. Kaikkea hyvää ruokaa pitää syödä ja kivoissa paikoissa käydä. PAKKO käydä myös puistopicnicillä ja syödä niitä hyviä kolmioleipiä, sillä Suomen kolmioleivät ovat järkyttäviä verrattuna siihen, mitä vaikka Pret-ketjun liikkeissä on... Ah. Muistan aina, kun pienen punatukkaisen tytön kanssa ostettiin London Dungeonsin ulkopuolella hurjan hyvä broileri-avokadoleipä, joka sitten syötiin... Onneksi tuohon reissuun on enää pieni hetki, sillä kaipaus on jo nyt hurjan suuri.