Päivät kuluvat hurjaa vauhtia... Perjantaina jäi taiteiden yö kokematta. Kyseinen tapahtuma lienee osiltaan erittäin hieno ja tarjoaa vaikka mitä kivaa tapahtumaa, mutta allekirjoittaneen mieleen taiteiden yö on lähinnä jäänyt taas yhtenä syynä juoda viinaa, ja hirveänä määränä kännisiä alaikäisiä siideritölkkeineen. Suomalaisten mentaliteetti vain on sellainen, ettei "syitä juoda" jätetä väliin... En kummemmin perusta moisista, joten jäin kotiin katsomaan televisiota Hobitin kanssa, ja joskus iltayöllä jatkoimme matkaa Hobitin kaverin luokse Espooseen, jossa pelasimme Nintendo Wiitä puoli kahteen asti yöllä. Kyseisenlainen taiteiden yö oli varmasti paljon parempi, kun kaupungilla ördääminen; oli hurjan hauskaa, enkä muista, koska olisin viimeksi nauranut niin paljon! Sitä räpyttelyä, hyppimistä ja kiljumista ei vain pysty kuvailemaan! Illan seurauksena kotitelkkarin vieressäkin oleilee Wiipalikka nykyään.

Lauantaina jälleen Espooseen toisen Hobitin kaverin luokse kämppikseni laivastopojan ja Hobitin kera. Mitään suurempaa kummallisuutta ei liene tapahtunut; ilta oli varsin onnistunut, näin hirviästi tuttuja ja onnittelin erästä puolituttua flairin SM-kullasta. Kyseistä heittelyä olisi kiva osata itsekin, mutta jätetään homma niille, joilla on edes jonkinlaista kykyä moiseen, ja väkerretään itse mieluummin sellaista, missä itse on hyvä. Flair ei niihin kuulu. (Flair on siis jongleerausta pulloilla, laseilla yms, ja tapahtuu yleensä baaritiskin takana. Mikäli kiinnostaa, etkä tiedä, mistä on kyse, vilaise vaikkapa tämä video.

Tänään takaisin töihin... Maanantai, ja vielä aamuvuoro. Ei totisesti mikään maailman kiireisin duuniaika, sen voinee jokainen uskoa. Jos siis kyse sattuu olemaan baaritiskin takana tapahtuvasta työstä. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto. Viikko tulee kuitenkin olemaan kiireinen; joka päivälle kamalasti touhua. On töitä, kampaajaa, kosmetologia, salia, opinto-ohjaajan tapaamista, jääkaapin saapumista ja niin edelleen. Pakko yrittää jaksaa. :)