Ajattelin luoda yhden kirjoituksen, jossa käsittelen ihmisiä, joista blogissani kerrotaan varsin usein. Selventää ehkä hiukkasen niitä, joilla ei ole mitään käsitystä, keistä puhutaan. En käytä ihmisistä ollenkaan oikeita etunimiä, vaan heidän netissä käyttämiään nimimerkkejä tai itsekeksimiäni bloginimiä. Tulen varmasti myöhemmin päivittämään tätä kirjoitusta, mutta tällä erää riittävät nämä henkilöt ja loput kulkevat lähinnä sanalla "muut".

Kirjoittaja: Nuori aikuinen neiti-ihminen Helsingistä, jolla on yltiöpositiivinen elämänasenne ripauksella tervettä kyynisyyttä. Asuu kerrostalossa kahden koiransa ja kahden hiiren kera. Myöskin kämppis laivastopoika, hobitti ja daiquiri viettävät asuntokompleksissamme paljolti aikaa. En tykkää nukkua yksin
Hobitti: Kirjoittajan poikaystävä, jonka seuraa kirjoittaja arvostaa enemmän kuin mitään muuta. Tästä sylistä haluan herätä jokainen aamu, maailman loppuun asti... Vaikka välillä tietysti äristään ja muristaan puolin jos toisin.
Kämppis Laivastopoika: Kirjoittajan osa-aikainen kämppäkaveri (ja toinen kahdesta rakkaasta ystävästä), joka viettää suurimman osan ajastaan töissä armeijan harmaissa, ja viettää paljolti öitäänkin merillä. Tämän henkilöitymän kanssa kirjoittaja tekee usein varsin älyttömiäkin juttuja.
Daiquiri: Kirjoitajan  toinen rakas ystävä.  Tunnettu on varmasti likemmäs 20 vuotta. Tämän neidin kanssa järjestämme hämminkiä, arvostamme samoja asioita ja keksimme päättömimmät ideat. Koskaan ei ole niin hauskaa, ellei Daiquiri ole mukana!
Drizz: Tähän herrahenkilöön tutustuin joitakin vuosia sitten Helsingin pahimmassa teinihelvetissä. Ystävyys syntyi ja tuli jäädäkseen, vaikka teinihelvetti onkin kuopattu jo aikaa sitten. Arvostan Drizziä hurjasti, ja herran kanssa on aina hauskaa.
Pieni Punatukkainen Tyttö: Tämä neiti on tuttavuus kirjeiden ja internetin ihmeenmaan kautta. Mahdollisuuksien mukaan tapaillaan silloin tällöin, joskin välillämme olevat kilometrit asettavat rajat. Hurjan herttainen tyttö, joka on  niin pikkiriikkinen. Juuri tämän neidin näköiseksi kuvittelisin keijukaiset, jos sellaisia olisi olemassa.